Informatie

Wil je meedoen aan het schoolvoetbaltoernooi? Schrijf je dan nu in door het formulier hieronder in te vullen.

Voorrondes
De voorrondes worden gehouden op de volgende data:

groep 3/4:  18 maart

groep 5/6 jongens: 8 april

groep 5/6 meiden: 13 april

groep 7/8 jongens: 23 maart

groep 7/8 meiden: 30 maart

De finales worden gespeeld op 22 april en de regiofinale in Bussum is op 11 mei. Wanneer je je opgeeft, dan moet je op bovenstaande dagen beschikbaar zijn voor de wedstrijden. Afzeggen hoort er dan niet bij, want als een team te weinig spelers heeft, mag het team niet spelen. Je team rekent dus op jou!

Aanmelden
Aanmelden moet vóór 6 december . Na die datum is de inschrijving gesloten. I.v.m. de verzekering is het belangrijk dat je alleen opgeeft dat je op voetbal zit als dit ook écht zo is.

Trainers/begeleiders & scheidsrechters
Elk team heeft een eigen begeleider/trainer nodig. We zoeken ouders die dit willen doen. Als begeleiden/trainen ben jij ons aanspreekpunt voor jouw team, ga je in de weken voor de wedstrijden een paar keer trainen met je team en ben je aanwezig bij de wedstrijden. Het begeleiden/trainen kan ook prima met meerdere ouders uit het team gedaan worden, zodat de aanwezigheid verdeeld kan worden.Als scheidsrechter moet je tijdens een wedstrijdmiddag een aantal wedstrijden fluiten.

We hebben er zin in en gaan er samen met jullie weer een mooi toernooi van maken!

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier schoolvoetbal 2021

JA, IK GEEF MIJ OP VOOR HET SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2021

Hier komen de gegevens van het deelnemende kind. Graag alle velden invullen want wij hebben alle gegevens nodig.

Voor de ouders

Elk team heeft een eigen begeleider/trainer nodig. Lijkt je dit leuk om toen, geef je dan hieronder op. Het is niet veel werk en superleuk om te doen. Jij bent ons aanspreekpunt voor jouw team, en je gaat in de weken voor de wedstrijden een paar keer trainen met je team en verder ben je aanwezig bij de wedstrijden. Het begeleiden/trainen kan ook prima met meerdere ouders uit het team gedaan worden, zodat de aanwezigheid verdeeld kan worden.Als scheidsrechter moet je tijdens een wedstrijdmiddag een aantal wedstrijden fluiten.