Inschrijven Schoolvoetbal

Inschrijven Schoolvoetbal2018-06-01T16:41:46+00:00

Informatie

Wil je meedoen aan het schoolvoetbaltoernooi? Schrijf je dan nu in! Vul deze brief volledig (en goed leesbaar) in en geef deze dan weer aan je leerkracht.

Voorrondes
De voorrondes worden gehouden op een woensdagmiddag in de periode van 21 maart t/m 4 april 2018.  Zet deze data vast in je agenda. Wanneer je je opgeeft, dan moet je in deze periode beschikbaar zijn voor de wedstrijden. Afzeggen hoort er dan niet bij, want als een team te weinig spelers heeft, mag het team niet spelen. Je team rekent dus op jou!

Aanmelden
Lever dit inschrijfformulier zsm (vòòr 17 november) in bij je leerkracht. Na die datum is de inschrijving gesloten. I.v.m. de verzekering is het belangrijk dat je alleen opgeeft dat je op voetbal zit als dit écht zo is.

Trainers/begeleiders & scheidsrechters
We zoeken ook ouders die de teams willen trainen/begeleiden (noodzakelijk want anders kan het team niet spelen) en ouders die scheidsrechter willen zijn. Als trainer/begeleider ben jij ons aanspreekpunt voor jouw team, ga je in de weken voor de wedstrijden een aantal keren trainen met jouw team en ben je aanwezig bij de wedstrijden. Het trainen/begeleiden kan ook prima met meerdere ouders uit het team gedaan worden, zodat de aanwezigheid verdeeld kan worden.Als scheidsrechter moet je tijdens een wedstrijdmiddag een aantal wedstrijden fluiten.

We hebben er zin in en gaan er samen met jullie weer een mooi toernooi van maken!

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier schoolvoetbal

JA, IK GEEF MIJ OP VOOR HET SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2018

Hier komen de gegevens van het deelnemende kind. Graag alle velden invullen want wij hebben alle gegevens nodig.

Voor de ouders

Invullen als u als ouder een rol wilt spelen in het schoolvoetbalteam van uw kind. Graag alle velden duidelijk leesbaar invullen want wij hebben alle gegevens nodig.