Informatie

In principe is de zwemvierdaagse voor alle kinderen vanaf groep 3 en in bezit van minimaal het A diploma. Kinderen uit groep 1 / 2 mogen ook mee zwemmen, maar dan wel onder begeleiding van een volwassene die mee zwemt. Voor de andere kinderen geldt dat een ouder of verzorger mee mag zwemmen maar dat dit niet hoeft.

Het is de bedoeling dat er elke avond 500 m gezwommen wordt, dit zijn 10 baantjes. De jongere kinderen mogen ook 250 m zwemmen. De Dr. Maria Montessori mag tussen 17.50 en 18.00 starten. Er zal per klas gestart worden, meer informatie hierover wordt gegeven de week voor de zwemvierdaagse. De verwachting is dat om 18.30 alle kinderen klaar zijn met zwemmen.

Na afloop van het zwemmen staat er wat te drinken en wat lekkers te eten voor de kinderen. Op vrijdag zal iedereen een medaille krijgen en zal er gezorgd worden voor wat lekkers voor kinderen en ouders als feestelijke afsluiting van de eerste school zwemvierdaagse.

Om te laten zien dat we van de Dr. Maria Montessori zijn zullen alle deelnemers een siliconen polsbandje krijgen die ze na afloop mogen houden.

Inschrijven kan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen en  het inschrijfgeld (5.50 euro) in een gesloten envelop met de naam van het deelnemende kind erop in te leveren bij de leerkracht. Graag uiterlijk inleveren op woensdag 14 juni!

Als er nog vragen zijn, kunnen jullie contact opnemen met

Frederique Bavelaar: 06 22080045 / frederique_bavelaar@hotmail.com

Laura Awick: 06 30068200 / edwardenlaura@outlook.com

Jan Wigle: janwigle@live.com

Inschrijfformulier zwemvierdaagse

Inschrijfformulier Zwemvierdaagse

JA, IK GEEF MIJ OP VOOR DE ZWEMVIERDAAGSE

Hier komen de gegevens van het deelnemende kind. Graag alle velden invullen want wij hebben alle gegevens nodig.